به گزارش قدس آنلاین، اخیرا برخی اخبار منتشر شده حاکی از آن است که چای سنواتی و انبار شده که سال ۸۱ از چایکاران خریداری شده و در حال حاضر غیر قابل مصرف بوده و کاربرد صنعتی دارد، با چایهای خوراکی ترکیب شده است. جزییات این موضوع را از رییس سازمان چای کشور جویا شدیم؛ وی ضمن رد این ادعا اظهار کرد کسانی که این حرف را میزنند باید جزییات آن را شرح دهند.
حبیب جهانساز در گفتوگو با ایسنا در این باره گفت: چندین سال پیش کارخانجات چای از تسهیلات بانک ملی استفاده کردند اما بازپرداخت آن را انجام ندادند. بنابراین برای پرداخت بدهی هایشان، چایهایشان را تجمیع کردند و در اختیار بانک ملی قرار دادند که بانک آن را بفروشد و طلبش را بردارد.
وی ادامه داد:حدود ۴۰ هزار تن چای در کارخانجات چای بابت بدهی بانک ملی از سال ۸۱ گرو گذاشته شد. این چای ۱۷ ساله در انبار سازمان تعاون روستایی و بخش خصوصی ذخیره و پلمب شد.
رئیس سازمان چای با بیان اینکه چای تاریخ مصرف گذشته قابلیت شرب ندارد و برای مصارف صنعتی استفاده میشود، گفت: هیچ مقدار از این چای به بیرون نشت نکرده و با چایهای دیگر نیز اختلاطی نداشته است.
وی در پاسخ به اینکه پس چرا گفته میشود این چای آلوده با چای یک برند معروف مخلوط شده است، گفت:کسانی که این حرف را میزنند باید جزییات آن را شرح دهند که چه نوع چایی و با چه میزانی با این چای های داخل انبار ترکیب شده است و صرف اینکه حرفی زده شود و به چای شمال لطمه وارد شود، درست نیست.
انتهای پیام
نظر شما